Utcára került az egész cirkusz!

Mai világunkban a hír lehetne akár veszélyes is, hisz naponta olvashatunk boltok bezárásától kezdve gyártó üzemek megszűnéséig a különböző orgánumokban.

Már pedig a teljes cirkusz személyzete tényleg utcára került egy kellemes áprilisi hétvégén.

Cirki 1

Igaz pár órára csupán, de a Fővárosi nagycirkusz elől indulva, a Hősök terét körbejárva menetelt a színpompás kompánia.

 Valamikor Amerikában volt szokás, hogy amikor egy városba megérkezett az utazó társulat, a művészek, állataik felvonultak az utcákon, így is hirdetve érkezésüket, előadásaikat. Ez a szép momentum hagyományt teremtett most már évekre visszatekinthetően.

Cirki 3

      A sort mindig a díszmagyarba öltözött huszárok nyitják, s utánuk sorakoznak fel a pom-ponos lányok, kicsik, nagyok egyaránt fantasztikus szín kavalkádot produkálva az aszfaltra.

Nem hiányozhatnak az artistaképző fiataljai sem, teljes harci díszbe maszkírozva.

A teherautók platóin pedig a cirkusz zenekara és az éppen fellépő artista sztárok integethettek boldogan az út szélén bámészkodóknak.

Cirki 4

Nem kétséges, hogy az egyik legnagyobb sikert a Samba táncos kubai lányok zsebelhették be igencsak nyáriasra sikeredett kosztümjeikben. Minden évben egy különleges produkció is jelen van a parádén. Idén a Lovas Színház vezetője Pintér Tibor vonult gyönyörű fehér paripáján a sorban, majd a Hősök terén megállva, elénekelt egy dalt a Rómeó és Júliából, természetesen lóháton!

Cirki 8

Több ezren hallgathatták ezt a produkciót is, s láthatóan majd mindenki kedvet kapott ahhoz, hogy megrohanja a pénztárakat, jegyet szerezvén a következő CIRCUSSIMO előadásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.